Wanneer de geleverde artikelen niet voldoen aan uw verwachtingen kunt u deze uiteraard retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Het formulier hieronder kunt u downloaden voor het retourneren van uw bestelling. Zorg ervoor dat alles correct is ingevuld zodat uw retour zo snel mogelijk verwerkt kan worden. Indien wij gegevens missen kunnen wij uw retour niet accepteren. Zodra de retour is verwerkt volgt hiervan een bevestigingsmail die wordt verstuurd naar het bij ons bekende e-mail adres.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Let op!  Sale items en badkleding kan niet retour

Hoe kunt u uw pakket retourneren:

Stap 1: Download het retourformulier en vul alle gegevens volledig in. U kunt de onderkant eraf knippen om als adreslabel te gebruiken.

Stap 2: Stuur uw product altijd terug in de originele verpakking, met originele labels en prijskaartjes aangehecht. Het artikel mag niet zijn gedragen, gewassen of sporen van gebruik bevatten. Ook dient het artikel vrij te zijn van luchtjes als parfum, rook of zweet.

Indien er sprake is van het bovenstaande heeft Bybonita fashion het recht om uw retour af te keuren.

Stap 3: Breng het pakketje naar een post kantoor en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelde product ruilen?

Heb je toch liever een andere maat? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen. Doe dit ook via het retourformulier en geef aan welk artikel je wilt ruilen en welke maat. Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben wordt het artikel (wanneer voorradig) zo snel mogelijk omgeruild. Mocht het artikel niet meer op voorraad komen dan zijn wij genoodzaakt het bedrag te crediteren.

Retourformulier downloaden