Welkom fashionista’s

Ik ben Bonita Meerding de eigenaresse van Bybonita fashion. Bybonita fashion is ontstaan door mijn grote passie voor mode.

Ik vind het erg leuk om mij bezig te houden met mode, ik word er ook gelukkig en blij van!

Vanaf kleins af aan vond ik het altijd al leuk om leuke kleding aan te hebben. Shoppen deed ik altijd met plezier en nu nog steeds natuurlijk! Ik was klaar met school en ik wou niet meer door leren, omdat ik niet goed wist wat ik later wou worden. Ik ben toen een tijdje gaan nadenken over wat ik precies wou gaan doen wat ik echt heel leuk zou vinden.

En toen dacht ik waarom ga ik niet voor mij zelf beginnen in de kleding ? Van mijn passie mijn werk maken is toch helemaal te gek!

Zo is mijn idee tot stand gekomen en ik vind ondernemen ook erg leuk een hele nieuwe uitdaging waar je heel veel van kan leren.

Mijn doel is om veel verschillende items te gaan verkopen voor namelijk voor meiden, maar ook dames. Ik wil dat er voor iedereen wat leuks tussen zit!

Nu mijn webshop er is kan ik mijn bereik nog groter maken en kan je 24/7 online shoppen! Je kan ook altijd gezellig langs komen in de showroom op afspraak als je alle items wilt bekijken en eventueel wilt passen. Ook kan je ideeën op doen om leuke combinaties te maken!